Events

Central Indiana Chapter of SFSP’s 2020 Professional Development Program

Central Indiana Chapter of SFSP 2020 Professional Development Program includes 38 hours of FREE CE available through monthly video broadcasts and face-to-face (F2F) meetings.  We welcome NAIFA-Indiana as a co-sponsor of this program.  Additional CE opportunities and events will be offered through the year.  On the 2nd Thursday of the month, a video broadcast for CE will be available by virtual attendance.  On the 3rd Thursday of a designated month, a face-to-face (F2F) meeting will have speakers presenting CE.  These CE broadcasts and F2F meetings are available FREE to SFSP and NAIFA members.  SFSP will also offer other meetings and events (Annual Meeting, etc.).

 

2022 PROGRAM

Thursday, January 20, 9:00a-10:00a1 hour Indiana Insurance CE, CFP CE & CLE CE

BROADCASTThe Secondary Market for Life Insurance Current Trends, New Applications, Peter Hershon

Wednesday, February 9 – 8:30a-1:30p – 2 hours Indiana Insurance CE

F2F2022 NAIFA-Indiana “Al Cyr” Day on The Hill – Indianapolis

Thursday, February 17, 8:30a-12:30p – 4 hours Indiana Insurance CE, CFP CE & CLE CE

F2F & BROADCAST – Quarterly 1/2 Day CE Meeting

8:30a – Tax-Season Essentials for Individual Investors, Sean Ryan

9:30a – Bitcoin, Jerry Linarducci

10:30a – Taxation of Life Insurance, Thomas Barrett (2 hours)

Meeting sponsored by:

 

Thursday, March 17, 8:30a-11:30a – 3 hours Indiana Insurance CE

BROADCAST – 3 Hour Required Ethics Course, Jim Johnson

March-April – General Session Update, Amy Beard, IDOI Commissioner

Thursday, April 21, 9:00a-10:00a – 2 hours Indiana Insurance CE, CFP CE & CLE CE

BROADCAST – Social Security Update, Charo Boyd

Thursday, May 19, 8:30a-12:30p – 4 hours Indiana Insurance CE, CFP CE & CLE CE

F2F & BROADCAST– Quarterly 1/2 Day CE Meeting

8:30a – Legislative Update, John Zarich

9:30a – TBD, TBD

10:30a – Disability Insurance, Tim Kukieza

11:30a – Economic Update, TBA

Meeting sponsored by:

 

Tuesday, June 14SFSP Annual Meeting3 hours Indiana Insurance CE

F2F Woodland Country Club, Carmel, IN

11:00a – Annual Meeting

12:00p 3 Hour Required Ethics Course, Jim Johnson

Thursday, June 16, 8:30a-1:30p – 5 hours Indiana Insurance CE

F2F & BROADCAST – 5 Hour Long Term Care Recertification Course, Chris Barnthouse

Thursday, July 21, 9:00a-10:00a – 1 hour Indiana Insurance CE, CFP CE & CLE CE

BROADCAST – TBD, TBD

August, 2022 – NAIFA-Indiana Golf Outing, Golf Club of Indiana

Thursday, September 15, 8:30a-12:30p – 4 hours Indiana Insurance CE, CFP CE & CLE CE

F2F & BROADCAST – Quarterly 1/2 Day CE Meeting

8:30a – Estate Planning Taxes, TBD

9:30a – TBD, TBD

10:30a – The Adams Family, Aaron Miller (2 hours)

Meeting sponsored by:

Thursday, October 20, 9:00a-10:00a – 1 hour Indiana Insurance CE, CFP CE & CLE CE

BROADCAST – TBD, TBD

Thursday, November 17, 8:30a-12:30p – 4 hours Indiana Insurance CE, CFP CE & CLE CE

F2F & BROADCAST– Quarterly 1/2 Day CE Meeting

8:30a – Elder Planning, TBD

9:30a – TBD, TBD

10:30a – TBD, TBD

11:30a – TBD, TBD

Meeting sponsored by:

Thursday, December 15, 9:00a-10:00a – 1 hour Indiana Insurance CE, CFP CE & CLE CE

BROADCAST – TBD, TBD